Denken is doen

| 29 oktober 2011 | Comments (0)

Ik ben er eentje in de categorie: denken is doen. Als ik ergens aan denk, doe ik het ook wel. ¬†Alleen heb ik het vaak zo druk met van alles en nog wat, dat ik wel eens dingen vergeet – en dus niet doe. Wat wil je ook, met een eigen bedrijf dat veel tijd kost, twee kinderen, een man, te veel hobby’s omdat alles zo leuk is, een school waar genoeg klusjes te doen is waar ik echt geen nee tegen kan zeggen en een bed dat erg lekker ligt in het weekend.

In de categorie favoriete klusjes om te vergeten staan met stip op de eerste drie plekken: strijken (het feit dat ik zes maanden terug mijn strijkijzer heb laten vallen is nog steeds een geweldig excuus om het niet te doen), afwassen (ik raak in paniek als de vaatwasser het een keer niet doet) en kinderkamers opruimen (lijkt me duidelijk).

Wat ik wel graag doe in huis? Lekker knutselen en dingen maken met de kids, feestjes en speciale gelegenheden vieren en heerlijk nergens aan denken achter een snorrend spinnewiel…

Tags: , ,

Category: Leden

About Ammerins: Mama, echtgenote, vertaalster, blogster, breister en, in de minuten die nog overblijven, schone slaapster. Ik hou ook een fotodagboek bij op: twothirtyphotos.wordpress.com View author profile.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.