Leven tussen dozen

| 28 oktober 2011 | Comments (0)

Waarom doe ik het onszelf toch aan? Leven tussen de dozen… Dat is wat wij nu letterlijk doen. We staan volgende week met TrotseMoeders.nl op de Jonge Gezinnen Beurs en aangezien ik vanuit huis werk, wordt alles hiervoor bij ons aan huis geleverd. Gigantische voorraden van producten die we normaal alleen in de webshop verkopen, verkopen we nu ook “live” vanuit onze stand op deze beurs. Niet alleen de voorraden voor dit event, maar ook de nodige tasjes en inhoud voor de goodiebags, displays, kassa, kasten en flyers komen onze kant op.

Onze huis stroomt langzaam vol. We hadden vooraf handig bedacht dat we alles in de voorkamer annex werkruimte annex eetkamer zouden verzamelen. Zo zouden we slechts één kamer hebben waar we onze konten niet in kunnen keren en behouden we de andere kamers. Ik zeg met klem zouden…

Want om een display uit te proberen is een beetje ruimte wel handig. Dus slepen we die spullen naar de achterkamer waar wij normaal op onze bank relax een filmpje kunnen kijken. De goodiebags die ook heel handig vanuit dit huis ingestoken worden, staan overal en het over gebleven verpakkingsmateriaal stapelt zich op in de tuin.

Met angst en beven denk ik aan morgen. Dan komt de reguliere webshop voorraad van de Playtray voor de Stokke Tripp Trapp stoel binnen + 2.000 tijdschriften die ook nog in de goodiebags moeten. Mijn goede vriendin Tanya brengt dit weekend een gigantische voorraad met borstvoeding producten die we volgende week ook meenemen.

Aan maandag denk ik nog maar niet. Dan worden de beurs voorraden van de Bibetta Ultrabib slabbetjes en de Baby Dutch slofjes geleverd. Waar we alles tot de opbouw gaan laten, weet ik nu nog niet. Misschien in de slaapkamer?

Mira Ahles is van 3 t/m 6 november aanstaande te vinden op de TrotseMoeders.nl stand (nr. 2350) op de Jonge Gezinnen Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. TrotseMoeders.nl staat er met een selectie van hun webshop.

Tags: , , ,

Category: Blogs

About Redactie: View author profile.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.