Ontploft!

| 13 oktober 2011 | Comments (0)

We gaan beginnen bij het begin! (Zalig hier kunnen bloggen!!! Ongezouten mijn mening geven en niet scheef bekeken worden!)

Vrijdagnacht een rotnacht gehad, 2 niet slapende kindjes is héél erg vermoeiend! Kindje 2 sneed met een mes in mijn hart door zo te huilen en ik kon haar maar niet troosten, ik voelde mij een slechte moeder…
’s Morgens eerste werk dan maar naar de dokter getjold, bleek dat onze kleine dame een DUBBELE oorontsteking heeft! En dat op de dag dat het voor haar DUBBEL feest was ’s middags.

Door het vele tijdverlies maar vlug vlug alles langs de kanten gezwierd in huis zodat niemand zag dat dit meer op een last minute feestje leek. Om 14.45u eerste volk over de vloer, hatelijk want op de uitnodiging stond 15u!!!!

Ons kleine prinses werd gedoopt en mocht smullen van haar eerste taart, haar meter werd ook aangesteld als fotograaf!
Na deze wervelwind hebben we ze in haar bedje gestoken en beetje gerust, bleek op de fotokodak maar 5 foto’s te staan! En van ons prinses nr1 waren dat er 500!! ocharme!

Na een uurtje wilden er nog mensen langskomen, niet erg want dit was luchtig!
Terug een slechte nacht achter de rug, zondag dan maar thuis gebleven en gekuist!!! Jaja gekuist en dat op een zondag!

Gisteren kwam schoonmama op ons prinsesje passen zodat ze nog niet naar de onthaalmama moest. Je moet weten, mijn schoonmama komt iedere donderdag op prinsesje 2 passen (vroeger ook op nrtje 1 maar die gaat gelukkig sinds sept naar school!) en verzet (volgens haar) al mijn bergen en is dat altijd oooo zo uitgeput ’s avonds, het menske schijnt depressief te zijn, heeft iedere week ergens kanker ontdekt en heeft een veel te zwak hart én weet precies hoe ik mijn huishouden moet runnen! Door thuis aan de haart te blijven zitten met mijn 2 “prutskes”…..

Nu dus gisteren is ze ook geweest, want dat is wel het toffe aan haar als je ze nodig hebt is ze er ALTIJD!
Gisteren vond ze het dringend nodig om de frigo en samenhangende diepvries eens een goede beurt te geven… Leuk moet ik dat saai werk niet meer doen, ware het niet dat mijn man ’s avonds zich afvroeg of dat normaal was dat ons brood nog steeds niet bevrozen was… Na controle van de ijsdoos ging al mijn nekhaar staan! ALLES was zo goed als ontdooit (de buitenkant zacht de binnenkant nog hard)… ALLES moeten weggooien, nog een portie vlees kunnen redden door die vanavond op te eten… Zal ons weer aardig wat centjes kosten want die dingen zitten meestal aardig vol!

Deze nacht terug een hopeloze nacht gehad, manlief sprong bijna uit ze’n vel, heb hem dan maar verbannen naar de (rustige)logeerkamer en prinsesje 2 heeft de HELE nacht gerold en gekropen en gewroeteld… Iedere keer het nachtlampje uitging ging haar keeltje open, dus met heet nachtlampje aan in slaap gevallen en om half 4 stond manlief boven mijn hoofd ‘EN is ze nog snel in slaap gevallen??’ GRRRRRRRR IK LAG TE SLAPEN!!!!

Kortom hier zit ik dan! Gelukkig mag ik deze middag naar huis en ga ik beetje slaap inhalen! Hopelijk geneest de mini-him (ja ze is zijn evenbeeld, dochter 1 is een mini-me) héél snel en keert de stilte snachts snel terug!

Tags: ,

Category: Blogs

About Vietje: mama van 2mini dames, blogt, twittert, loopt, naait, haakt en als er nog wat tijd over is beetje huishoudelijk werk... View author profile.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.